ვინც სენდვიჩების საცხობი გამოიგონა, ალბათ, ყველაზე ნაკლებად, მჭადის გამოცხობაზე ფიქრობდა. თუმცა, პრაქტიკამ აჩვენა, რომ სენდვიჩების საცხობში, მჭადი ბევრად უფრო სწრაფად ცხვება, ვიდრე ტაფაში ან ღუმელში. გარდა ამისა, მასში ცხობისას, საჭირო არ არის ცხიმი და რაც უფრო მნიშვნელოვანია, მჭადი რბილი და ფუმფულა გამოდის.
მასალა:
მჭადის ფქვილი 3-4 ჭიქა
თბილი...
ეს დაბალალკოჰოლური სასმელია, რომელიც წყურვილსაც კლავს და ორგანიზმს ვიტამინებით და მიკროელემენტებით ამარაგებს. ლუდი В1, В2, В6 ვიტამინების, ფოლიუმის მჟავის, მაგნიუმის, კალიუმის, კალციუმის და სხვა მინერალების წყაროა.
სასმელის კლასიფიკაცია ფერის, სიმაგრის, დუღილის ხერხების და იმ ნენდლეულის მიხედვით ხდება, რომლისგანაც ი...
|
|