ნამცხვრები ბოსტონური ტორტი 2015, 7 ნოემბერი, 19:52 მასალა ცომისთვის:
3. თასში გაცერით ფქვილი > დაუმატეთ გამაფხვიერებელი და 50 გრ. შაქარი. 4. გააცალკევეთ კვერცხის გული და ცილა. 6. კვერხცის ცილას შეათქვიფეთ დარჩენილი შაქარი, იქამდე თქვიფეთ, ვიდრე მასა არ გამაგრდება და თასის გადმობრუნების შემთხვევაში, არ გადმოიქცევა. 7. თანდათანობით, კოვზით შეურიეთ კვერცხის გულიანი და ცილიანი მასები > 3 ჯერზე დაუმატეთ მშრალი ინგრედიენტები და ყოველი დამატების შემდეგ, კარგად ამოურიეთ მასას, ისევ კოვზით. 8. გამოაცხეთ ბისკვიტი 175°C გახურებულ ღუმელში > როდესაც გაცივდება, გაჭერით 3 ნაწილად. 9. ფენები შეაერთეთ კრემით. 10. მინანქრის მოსამზადებლად, გაადნეთ შოკოლადი (შეგიძლიათ პოლიეთილენში მოათავსოთ და თბილ წყალში ჩადოთ) > შეათბეთ ნაღები > შეურიეთ გამდნარი შოკოლადი. 11. ტორტს გადაასხით მინანქარი. 162 8-ს მოსწონს
|