ცომეული ჰაეროვანი ღვეზელი, სხვადასხვა გულსართით 2017, 27 ოქტომბერი, 18:16 ინგრედიენტები (20 ღვეზელისთვის): კეფირი – 1 ჭიქა რაფინირებული ზეთი – 0.5 ჭიქა შაქარი – 1 ს. კ. მარილი – 1 ჩ. კ. სწრაფად ხსნადი მშრალი საფუარი – 11 გრ. ფქვილი –3 ჭიქა გულსართი – ნებისმიერი კვერცხის გული და 1 მწიკვი ვანილინი – ზემოდან გადასასმელად მომზადება: 1. კეფირი და ზეთი მოათავსეთ თასში და შეათბეთ. 3. საფუარი და ფქვილი ერთმანეთს შეურიეთ (ფქვილი აუცილებლად გაცერით) და თასში მოთავსებულ მასას დაუმატეთ. 4. მოზილეთ ცომი და სითბოში გააჩერეთ 20-30 წთ. 6. კვერცხის გულს დაასხით ცოტა წყალი > შეურიეთ ვანილინი > გადაუსვით ღვეზელს ზემოდან. 8. შედგით გამზადებული საცხობი ფირფიტა ღუმელში და გამოაცხეთ. თქვენთვის ასევე საინტერესო იქნება: ჰაეროვანი და უგემრიელესი ხაჭოს ფუნთუშები 15 წუთში. რეცეპტი ზარმაცებისთვის! საფუარიანი ცომის ძალიან ფუმფულა და ჰაეროვანი რეცეპტი, ყველა სახის ღვეზელისთვის ხაჭოს ბურთულები უცხიმო მჭადი ყველის გულსართით ყველის კექსი საუზმისთვის (3 რეცეპტი) კრუასანები საუზმისთვის. 30 კრუასანი - 45 წუთში 680 8-ს მოსწონს
|