ვისაც საბჭოთა სკოლაში უვლია, ან იმ დროს, სასადილიში კოტლეტი დაუგემოვნებია, დამეთანხმება, რომ უგემრიელესი იყო. დღემდე იმას ვამბობ, რომ სკოლის ბუფეტში ყველაზე არომატულ, რბილ და ხრაშუნა კანიან კოტლეტს ამზადებდნენ და ამას, სკოლაში სწავლის პერიოდშიც ვამბობდი, როდესაც დედა კოტლეტს აკეთებდა... და ერთხელაც, მთხოვა, რომ სკოლის კოტლეტი სახლში...
ყველა, ვინც სახლში პასკას აცხობს, ერთი, ამოჩემებული რეცეპტით სარგებლობას, რომელიც, ალბათ, ოჯახში, თაობიდან თაობას გადაეცემა. მაგრამ, დროდადრო, ექსპერიმენტის ჩატარებაც არ არის ურიგო! განსაკუთრებით მაშინ, თუ ეს ამად ღირს!
აქ კრაფინის (კრუასანი + მაფინი) რეცეპტს გთავაზობთ, რომელიც ავსტრალიელმა კონდიტერმა კეით რეიდმა შექმნა და მოკლე დროში, კრაფინმა, მთელს მსოფლიოში...
|
|