x
image
ლალი ადიკაშვილი
Mediator image
ხაჭოს ნამცხვრის კლასიკური რეცეპტი ფოტოებით (ძალიან გემრიელია)

ხაჭოს ნამცხვარი

მასალა ცომისთვის:

ფქვილი - 4 ჭიქა
მარგარინი - 150 გრ.
კვერცხი - 2 ცალი
შაქარი - 4 ს. კ.
მარილი - 0, 5 ჩ. კ.
არაჟანი 25 % - 6 ს. კ.
გამაფხვიერებელი - 0, 5 ჩ. კ.


მასალა გულსართისთვის:

ხაჭო - 500 გრ.
შაქარი - 3 ს. კ.
კვერცხი - 1 ცალი
ფქვილი - 1–2 ს. კ.
შაქრიანი ვანილი - გემოვნებით

კვერცხის გული - გადასასმელად

მომზადება:

1. ერთმანეთს შეურიეთ შაქარი, კვერცხი და მარგარინი.

ხაჭოს ნამცხვარი
2. ათქვეფილ მასას დაამატეთ მარილი და ფქვილი გამაფხვიერებლით.

ხაჭოს ნამცხვარი
3. მოზილეთ ცომი და გააკეთეთ გუნდა.


ხაჭოს ნამცხვარი
4. გულსართის მოსამზადებლად, ერთმანეთს შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი, ფქვილის გარდა.
ფქვილი იმ შემთხვევაში დაამატეთ, თუ გულსართი თხელი გამოვა.

 გააკეთეთ
5. ცომი გააბრტყელეთ 0, 5 სმ. სისქეზე და დაჭერით ცომის საჭრელით.

 გააკეთეთ გააკეთეთ
6. წრის ერთ ნახევარში მოათავსეთ გულსართი და გადმოაფარეთ მეორე ნახევარი, თავში და ბოლოში გვერდები დაამაგრეთ, მაგრამ ბოლომდე ნუ შეკრავთ.

 გააკეთეთ
7. მოათავსეთ ცხიმწასმულ საცხობ ფირფიტაზე და ზემოდან გადაუსვით ცოტა წყალში ათქვეფილი ვანილიანი კვერცხის გული.

 გააკეთეთ
8. შედგით გამოსაცხობად, 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.

0
2169
5-ს მოსწონს
ავტორი:ლალი ადიკაშვილი
ლალი ადიკაშვილი
Mediator image
2169
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0