ნამცხვრები კრუასანები საუზმისთვის. 30 კრუასანი - 45 წუთში 2015, 5 ნოემბერი, 11:54 მასალა ცომისთვის: ფქვილი – 500 – 600 გრ. მარგარინი – 200 გრ. სწრაფად მომქმედი მშრალი საფუარი – 20 გრ. თბილი წყალი – 200 მლ. ვანილინი – 1 გრ. მარილი – 1 მწიკვი შაქრის ფხვნილი – გემოვნებით გადასასმელად: კვერცხის გული და 0, 5 გრ. ვანილინი მასალა გულსართისთვის: ჯემი, მურაბა, “ნუტელა” ან მოხარშული შესქელებული რძე – 2 ჭიქა. ფქვილი – 3 ს. კ. შაქარის ფხვნილი – საჭიროების შემთხვევაში მომზადება: 1. საფუარს დაასხით თბილი წყალი და შეურიეთ ერთმანეთს. 2. შემდეგ ეტაპზე, მიღებულ მასას, თანმიმდევრობით შეურიეთ: მარგარინი, მარილი, შაქარი, ვანილინი და ფქვილი. ყოველი ინგრედიენტის დამატების შემდეგ, კარგად შეურიეთ. 5. გააბრტყელეთ ცომი და დაყავიატ სამკუთხედებად. ქვემოთ მოცემულია კრუასანის გადახვევის ერთ-ერთი ვარიანტი. 6. დააწყეთ კრუასანები ცხიმწასმულ და ფქვილმოყრილ საცხობ ფირფიტაზე > გადაუსვით ცოტა წყალში ათქვეფილი ვანილინიანი კვერცხის გული > გამოაცხეთ 180 გრადუსზე, წინასწარ გახურებულ ღუმელში. 5529 5-ს მოსწონს
|