არსებობს აზრი იმის შესახებ, რომ კულინარიაში, კვერცხის მოხარშვა, ყველაზე ადვილი პროცედურაა, თუმცა პროფესიონალი მზარეულები ასე არ თვლიან. ხშირ შემთხვევაში, მოხარშული კვერცხის ცილა მეტისმეტად ელასტიური გამოდის, ხოლო გული - მშრალი. ეს იმიტომ ხდება, რომ კვერცხის ორი სხვადასხვა სუბსტანცია - გული და ცილა, თერმული დამუშავების დროს, სხვადასხვა მიდგომას საჭიროებს: იდე...
2015, 28 ოქტომბერი, 17:21
ყველას, ვისაც სამზარეულოში ტრიალი უყვარს, ბევრი პატარ-პატარა საიდუმლო აქვს, რომელსაც უბრალო კერძი სრულყოფილებამდე მიჰყავს. და რაღა უნდა ვთქვათ პროფესიონალ მზარეულებზე? რომლებსაც ასეთი საიდუმლო, ბევრი კი არა, უამრავი აქვთ, იმაზე მეტი, ვიდრე ხამანცკა არის ზღვაში.
აქ მოცემულია, სოციალურ ქსელებში , , გამოჟონილი", შეფ-მზარეულების 4...
|
|