სასარგებლო პროდუქტები როგორ მოვხარშოთ კვერცხი სწორედ! 2015, 28 ოქტომბერი, 17:21 არსებობს აზრი იმის შესახებ, რომ კულინარიაში, კვერცხის მოხარშვა, ყველაზე ადვილი პროცედურაა, თუმცა პროფესიონალი მზარეულები ასე არ თვლიან. ხშირ შემთხვევაში, მოხარშული კვერცხის ცილა მეტისმეტად ელასტიური გამოდის, ხოლო გული - მშრალი. 1. უნდა აადუღოთ წყალი. იმდენი, რომ კვერცხი 2 სმ-ით დაფაროს. 2. კვერცხი მდუღარე წყალში მოათავსეთ და 30 წამის შემდეგ, ჩაყარეთ წყალში ყინულის რამოდენიმე კუბიკი (იმისათვის რომ ყინულის ზუსტი რაოდენობა განსაზღვროთ, თქვენს ჭურჭელზე, რამდენჯერმე უნდა ჩაატაროთ ექსპერიმენტი). წყალი დუღილს შეწყვეტს. 3. მიიყვანეთ წყალი დუღილის ტემპერატურამდე და ხარშვის დრო იმის მიხედვით განსაზღვრეთ, თუ რა კონსტინტენციის კვერცხი გინდათ რომ მიიღოთ. ქვემოთ მოცემულია ვარიანტები:
5881 9-ს მოსწონს
|