x
image
davit-p13
ხენდრო

ხენდრო ერთ-ერთი ყველაზე გემრიელი კენკრაა და ფართოდ გამოიყენება კულინარიაში.ცხობისთვის საუკეთესოა პატარა, მუქი ფერის ხენდრო.ხენდრო ადვილად იჭყლიტება და მგრძნობიარეა წყლის მიმართ, ამიტომ გამოყენებამდე ფრთხილად გარეცხეთ და საწურზე გააშრეთ.მაცივარში ის მხოლოდ 1 დღე ინახება, მაგრამ თუ შაქარს დააყრით ან გაყინავთ, უფრო დიდხანს გაძლებს.მარწყვის ნამცხვარი

4
309
4-ს მოსწონს
ავტორი:davit-p13
davit-p13
309
  
2013, 16 თებერვალი, 15:06
როგორც ვიცი მარწყვი და ხენდრო ერთი და იგივეა
2013, 16 თებერვალი, 13:39
ნამცხვარი ხენდროა
2013, 16 თებერვალი, 13:39
რა მარწყვის ფოტოა?
2013, 16 თებერვალი, 13:31
მარწყვის ფოტოა :)
0 1 4