ტკბილეული რჩევები ცხობისათვის 2013, 3 მარტი, 21:23 1) თუ პურის ცხობისას ღუმელში
ცეცხლგამძლე ფიალით ცხელ წყალს
შედგამთ, ცომი კარგად ამოფუვდება.
2) იმის დასადგენად, მზად არის თუ არა, პური ხელთათმანით ან ქვაბის ასაღებით აიღეთ, გადმოატრიალეთ და ძირზე დაუკაკუნეთ. თუ ცარიელის ხმა აქვს, პური მზად არის. 3) საფუარით მომზადებული პური ახალგამომცხვარი მიიტანეთ სუფრასთან. მჟავე ცომით ან მსხვილად დაფქული ფქვილისაგან მომზადებული პური კი ჯერ გამორთულ ღუმელში გააგრილეთ. 55 8-ს მოსწონს
|