ეს დაბალალკოჰოლური სასმელია, რომელიც წყურვილსაც კლავს და ორგანიზმს ვიტამინებით და მიკროელემენტებით ამარაგებს. ლუდი В1, В2, В6 ვიტამინების, ფოლიუმის მჟავის, მაგნიუმის, კალიუმის, კალციუმის და სხვა მინერალების წყაროა.
სასმელის კლასიფიკაცია ფერის, სიმაგრის, დუღილის ხერხების და იმ ნენდლეულის მიხედვით ხდება, რომლისგანაც ი...
არსებობს აზრი იმის შესახებ, რომ კულინარიაში, კვერცხის მოხარშვა, ყველაზე ადვილი პროცედურაა, თუმცა პროფესიონალი მზარეულები ასე არ თვლიან. ხშირ შემთხვევაში, მოხარშული კვერცხის ცილა მეტისმეტად ელასტიური გამოდის, ხოლო გული - მშრალი. ეს იმიტომ ხდება, რომ კვერცხის ორი სხვადასხვა სუბსტანცია - გული და ცილა, თერმული დამუშავების დროს, სხვადასხვა მიდგომას საჭიროებს: იდე...
2015, 28 ოქტომბერი, 17:21
|
|