ვინც სენდვიჩების საცხობი გამოიგონა, ალბათ, ყველაზე ნაკლებად, მჭადის გამოცხობაზე ფიქრობდა. თუმცა, პრაქტიკამ აჩვენა, რომ სენდვიჩების საცხობში, მჭადი ბევრად უფრო სწრაფად ცხვება, ვიდრე ტაფაში ან ღუმელში. გარდა ამისა, მასში ცხობისას, საჭირო არ არის ცხიმი და რაც უფრო მნიშვნელოვანია, მჭადი რბილი და ფუმფულა გამოდის.
მასალა:
მჭადის ფქვილი 3-4 ჭიქა
თბილი...
არიან ადამიანები, რომლებსაც თევზი მაინცა და მაინც არ უყვართ. მაგრამ, ამის მიუხედავად, მისი ჩართვა მენიუში აუცილებელია, თევზის სასარგებლო თვისებების გამო. აქ მოცემულია რეცეპტი, რომლის მიხედვით მომზადებული თევზის დაგემოვნების შემდეგ, მათ ვისაც თევზი არ უყვართ, იძულებით აღარ დასჭირდებათ თევზიანი კერძის მირთმევა ნაზი, წვნიანი და არომატული თევზი პირდაპირ პირში...
2016, 27 დეკემბერი, 12:16
|
|