სხვა როგორ ამზადებენ სინამდვილეში ბურგერებს რეკლამისთვის - აი, ასე ვტყუვდებით! 2015, 16 ოქტომბერი, 14:57 ბურგერები, რომლებსაც სარეკლამო ბანერებსა თუ მენიუებზე ვხედავთ, მნიშვნელოვნად განსხვავდება იმისგან, რასაც რეალობაში ფასტ-ფუდის რესტორნებში მოგვართმევენ. როგორც აღმოჩნდა, ჩვეულრბრივი და სარეკლამო ბურგერების მოზადების ტექნლოგია სრულიად სხვადასხვაა. მაინც რაში მდგომარეობს ეს განსხვავება - ამას სტატიაში შეიტყობთ. იმისათვის, რომ ბეკონმა საჭირო ფორმა შეიძინოს, მას წვავენ სპეციალურ ტალღოვან ფოლგაზე. ტაფაზე ბეკონი სრულ მომზადებამდე მიჰყავთ, პინცეტის საშუალებით აბრუნებენ ძალიან ფრთხილად, სანამ ხრაშუნა ზედაპირი არ გაუხდება. როცა საქმე ფარშისგან მომზადებულ კოტლეტამდე მიდის, მას არ წვავენ ბოლომდე, უზრუნველყოფენ მხოლოდ იდეალურ ვიზუალურ მხარეს სპეციალური ხელის საწვავის საშუალებით. იმისათვის რათა კოტლეტის კიდეები ბურგერში იდეალურად გამოიყურებოდეს, შესაწვავად მხოლოდ კიდეებს დებენ ტაფაზე და ამით ხრაშუნა ქერქს უკეთებენ. ყველა საჭირო ვიზუალს ცხიმის საშუალებით აძლევენ, რმელსაც ფუნჯით უსმევენ. შემდეგ საჭირო განათების მქონე სპეციალურ ბოქსში, ბურგერებს აძლევენ სწორ მდებარეობას. ჩვეულებრივი კოსმეტიკური ნაკრების საშუალებით ზოგიერთ ელემენტს აფერადებენ, ცხიმის წვეთებსაც აშორებენ. სპეციალური მოწყობილობის საშუალებით (რომელსაც ქვემოთ ფოტოზე ხედავთ), ლუდის ჭიქაში ქაფის გაჩენას უზრუნველყოფენ. შემდეგ იღებენ რამდენიმე კადრს. მიღებული გამოსახულება კომპიუტერული პროგრმის საშუალბით მუშავდება და მიიღება მადისაღმძვრელი ბურგერი, რომელიც სულაც არ ჰგავს იმას, რასაც რესტორანში მოგართმევენ. 318 11-ს მოსწონს
|