ტკბილეული დესერტი ნეკერჩხლის ფოთლისგან ანუ გასინჯეთ, ლამაზია! 2014, 7 ოქტომბერი, 14:31 ![]() რეცეპტი მარტივია: თხელ, ტკბილ ცომში ამოავლებთ ფოთოლს და მდუღარე ზეთში შეწვავთ. ეს დესერტი განსაკუთრებით პოპულარულია ოსაკის რაიონში. აქ ზოგიერთი პროფესიონალი კონდიტერი სპეციალურად ინახავს ნეკერჩხლის ფოთლების მთელი წლის მარაგს. გემოსი რა მოგახსენოთ, თუ გაინტერესებთ თავად სცადეთ, მაგრამ ვიზუალურად კი ნამდვილად ლამაზია. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 246 3-ს მოსწონს
|