x
image
რუსუდან ბერიძე
უგემრიელესი ფხვიერი ნამცხვარი"პეჩენია"(მაშას რეცეპტებიდან)
image

ამ უგემრიელესი"პეჩენიის" –რომელიც პირდაპირ დნება პირში, საჭიროა

შემდეგი ინგრედიენტები:



–200გრ. შერბილებული კარაქი

–250გრ.ფქვილი.

–100გრ.შაქარი

–2ც.კვერცხი

–ცოტა მარილი და ვანილის ფხვნილი


მომზადების წესი:

ყველაფერი კარგად ავურიოთ, უცებ მოვზილოთ ცომი და შევდგათ 1 საათი მაცივარში.

გამოვიღოთ მაცივრიდან, გავაბრტყელოთ, გამოვჭრათ სასურველი ფიგურები და შევდგათ 200 გრადუს ტემპერატურაზე გახურებულ ღუმელში და ვაცხოთ 180 გრადუს ტემპერატურაზე გავარდისფერებამდე.



გააცივეთ და მიირთვით გემრიელად.image




თქვენი მაშა






8
4085
3-ს მოსწონს
ავტორი:რუსუდან ბერიძე
რუსუდან ბერიძე
4085
  
2016, 18 ოქტომბერი, 1:03
Yvela fqvili ertnairi araa.cota sheizleba daamato.tu a xob ad ilad mixvdebi sisqes.nazi comi gamodis
2016, 27 სექტემბერი, 21:15
იქნებ დროულად მიპასუხოთ?
2016, 27 სექტემბერი, 21:14
გამარჯობა :) ვცადე გამოცხობა,მაგრამ პქვილი 250 გრ საკმარისი არ აგმოჩნდა.. ძალიან თხელი მასაა...
2014, 19 მაისი, 16:49
კარგი ვცდი.მჯერა შენი გამოცდილების.მადლობა;))
2014, 19 მაისი, 16:43
არ უნდა სოდა..სცადე და ნაცავ, უკეთესი თუ არ გამოვა... არაჟანს თუ არ დაამატებ, მარტო კვერცხის გულით დაკარაქით ძალიან კარგი გამოდის, სოდის გარEშეც:) დამიჯერე, დღეში ხანდახან 100-150 ცალი გამიკეთებია
2014, 19 მაისი, 16:41
მართალია მაგრამ მაშინ ცოტა ძმარში ამოყვანილი სოდაც უნდა,მე ეგრე ვაკეტებ და ძალიან კარგი გამოდის,შინდის ცოცხალი ჯემი სულ ნათლავს ტარტარეტკებს
2014, 19 მაისი, 16:31
აი ამ რეცეპტს თუ მხოლოდ კვერცხის გულს მისცემთ, არაჩვეულებრივი ტარტალეტკის ცომი გამოვა:)
0 1 8