სხვა იუზუ - ეგზოტიკური ხილი, რომელიც ყველა სხვა ციტრუსს ერთად აღებულს უტოლდება 2021, 10 მარტი, 22:15
ყველა საუკეთესო თვისება, რაც ხვადასხვა ციტრუსში არის, იუზუშია თავმოყრილი. იგი არის მანდარინივით ტკბილი, ლიმონივით მჟავე და აქვს გრეიფრუტის ხილ-ყვავილოვანი არომატი.
იუზუ ძალიან სურნელოვანი ციტრუსოვანი ხილია. მას აქტიურად იყენებენ კულინარიულ საქმეში ჩინეთსა და იაპონიაში. იუზუ გამოიყენება სუპების, წვენების, მარინადებისა და სოუსებისათვის, ლიმონათებისათვის, ჩაისა და კოქტეილისათვის, სალათის შესაკმაზად და ძმრის დასამზადებლად. იუზუ სასარგებლოა გაციების, საჭმლის მომნელებელი და სისხლის მიმოქცევის სისტემების პროფილაქტიკისათვის - იაპონიაში იღებენ იუზუს ნაყოფის აბაზანას, რამდენადაც წყალს იგი აძლევს მდიდარ არომატს.
118 შეფასება არ არის
|