წვნიანი კერძები გერმანული ყველის წვნიანი ლუდით: უფრო გემრიელი, ვიდრე რესტორანში 2020, 25 აგვისტო, 10:39 გერმანული, ავსტრიული და შვეიცარული სამზარეულო ძალიან მიყვარს. მათი კერძები საოცრად გაჯერებულია და ათბობს. გთავაზობთ რეცეპტს, რომლის გამოცდაც ნამდვილად მოგინდებათ.
გერმანულ ყველის წვნიანს სქელი და ხავერდოვანი სტრუქტურა, დაუვიწყარი კარაქის გემო და არომატი აქვს. რეცეპტი გემოს შეცვლის საშუალებას გაძლევთ. მაგალითად, ბეკონის ნაცვლად შეგიძლიათ ძეხვი მონადირე გამოიყენოთ, ცხარე სოუსი დაუმატოთ ან ვეგეტარიანული კერძი მოამზადოთ.
![]() 3 ს/კ კარაქი 1 სტაფილო 1 ღერო ნიახური 1 საშუალო ზომის ხახვი 1 კბილი ნიორი 1 ჩ/კ მარილი 2 ჩ/კ ბეგქონდარა 500-600 მლ ლუდი 5 ფინჯანი ქათმის ბულიონი 1 ჭიქა რძე 1 ჭიქა ნაღები 4 ფინჯანი დაქუცმაცებული „ჩედერი“ 2 ს/კ სახამებელი 1 ჩ/კ დაფქული შავი წიწაკა ნახევარი ჭიქა წვრილად დაჭრილი ბეკონი ¼ ფინჯანი დაქუცმაცებული მწვანე ხახვი მოწყობილობიდან დაგჭირდებათ სქელი ძირის ქვაბი და ბლენდერი. პროდუქტების რაოდენობაზე 1 დიდი პურს ვიღებ. მასში, როგორც წესი, 5-6 პორცია ეტევა. მომზადება 1. ბოსტნეული წვრილ კუბებად დაჭერით. 2. ქვაბში კარაქი გაადნეთ. როცა თხევადი გახდება სტაფილო, ნიახური და ხახვი დაუმატეთ. ნიორი დაპრესეთ. 3. ბოსტნეული დაამარილეთ და 10 წუთით შეწვით, სანამ შეწითლდება. ![]() ![]() ![]() ასევე დაგაინტერესებთ: ჩემს კარტოფილის წვნიანს ყველა ოქროს კერძს უწოდებს ![]() ყველაზე გემრიელი სოკოს ნაღების წვნიანი - ზუსტი რეცეპტი ![]() ჯანმრთელობა, სიმსუბუქე, სილამაზე - 3 სახის წვნიანი, რომელიც თქვენს ჯანმრთელობას დაიცავს ![]() ცხარე, პიკანტური და არომატული ეთიოპიური წვნიანი ოსპით: ჩემს ოჯახში ლობიოთი ამზადებენ ![]() როგორ მოვამზადოთ გოგრის წვნიანი ![]() 118 1-ს მოსწონს |