ვინც სენდვიჩების საცხობი გამოიგონა, ალბათ, ყველაზე ნაკლებად, მჭადის გამოცხობაზე ფიქრობდა. თუმცა, პრაქტიკამ აჩვენა, რომ სენდვიჩების საცხობში, მჭადი ბევრად უფრო სწრაფად ცხვება, ვიდრე ტაფაში ან ღუმელში. გარდა ამისა, მასში ცხობისას, საჭირო არ არის ცხიმი და რაც უფრო მნიშვნელოვანია, მჭადი რბილი და ფუმფულა გამოდის.
მასალა:
მჭადის ფქვილი 3-4 ჭიქა
თბილი...
მას შემდეგ, რაც ჯანსაღი ცხოვრების წესის პოპულარიზაცია მოხდა და მას ბევრმა აუწყო ფეხი, მურაბის სასარგებლო თვისებების შესახებ, ბევრმა დაივიწყა და მას, ზოგიერთი, იმის გამო, რომ დიდი რაოდენობის შაქარს შეიცავს, მავნე პროდუქტადაც კი მიიჩნევს. მაგრამ, ინფორმაცია მურაბის მავნებლობის შესახებ, მხოლოდ მითია.
სინამდვილეში, მურაბა, ნებისმიერი სახის, ძალია...
რა აღარ მოუმზადებიათ კვერცხით?! წვავენ, ხარშავენ, ღუმელში აცხობენ, სხვა კერძებში ამატებენ, ნამცხვრებზე და ტორტებზე ხომ, საუბარიც არ არის... მოკლედ, კვერცხი პროდუქტია, რომლითაც უამრავი კერძის და დესერტის მოსამზადება შეიძლება.
მაგრამ, ვინმეს თუ უცდია, მისი ნაჭუჭით შეწვა? ალბათ, არავის და ამ კითხვის დასმის შემდეგ, ექსპერიმენტის ჩატარების ...
|
|