სენდვიჩი არსებითად არის ორი ნაჭერი პური ან ფუნთუშა, მათ შორის ნებისმიერი შიგთავსით (ხორცი, თევზი, ძეხვი, ყველი, ჯემი, არაქისის კარაქი, მწვანილი ან სხვა ინგრედიენტი), ერთი სიტყვით, არაფერი რთული.
სენდვიჩის, როგორც საკვების ისტორია (ჯერ კიდევ უსახელოს) უძველესი დროიდან იღებს სათავეს, თუმცა, ლეგენდის თანახმ...
ამ გემრიელი სალათას მომზადება ძალიან მარტივია. სულ რაღაც რამდენიმე წუთში მზადდება.
რა ინგრედიენტები დაგჭირდებათ?
300 გრამი ქათმის ღვიძლი, 2-3 ცალი პომიდორი, ჩერიც შეიძლება, ნახევარი თავი წითელი ხახვი, ნახევარი ბულგარული წიწაკა, 30 გრამი ნიგოზი, რუკოლა (რამდენიც გინდათ), ოხრახუში, მარილი, წიწაკა და ლიმონის წვენი გემოვნებით, ...
ამ პეროგისთვის მსხალი ჯერ სიროფში უნდა მოხარშოთ, ასე ძალიან რბილდება. ნუში ცომსაც უნდა დაუმატოთ და კრემსაც, ამიტომ ტარტს აქვს მდიდარი, კაკლის გემო.
ფრანგული ტარტის მოსამზადებლად დაგჭირდებათ
კარაქი (200 გრ), შაქრის ფხვნილი (50 გრ), კვერცხი (3 ცალი), ნუში კანიანად (150 გრ), ხორბლის ფქვილი (200 გრ), მარილი (მწიკვი), მსხალი (3 ცალი), ...
2024, 26 სექტემბერი, 0:04
|
|