სხვა პროფესიონალი მზარეულების 3 საიდუმლო 2018, 12 ნოემბერი, 13:13 ყველას, ვისაც სამზარეულოში ტრიალი უყვარს, უამრავი პატარა საიდუმლო აქვს, რომელსაც ერთი შეხედვით უბრალო კერძი, სრულყოფილებამდე მიჰყავს. და რა უნდა ვთქვათ შეფ-მზარეულებზე — მათ ხომ ბევრად უფრო მეტი საიდუმლო, თუ ხრიკი იციან და მათ შორის სამს, აქ წარმოგიდგენთ: იდეალური კვერცხი პაშოტი
საქმე იმაშია, რომ ახალ კვერცხს უფრო მაგარი გული აქვს და ფორმას უკეთესად ინარჩუნებს და ამიტომ, ხარშვის დროს, საჭირო არ არის ძმრის ან სხვა ინგრედიენტის დამატება. სუპერ ახალ კვერცხს მტკიცე მემბრანა აქვს და ამის გამო, კვერცხის ალბუმინი კარგად ეკვრის გულის გარსს. მარინადი შემწვარი ხორცისთვის
აქვე გთავაზობთ გემრიელი შემწვარი ხორცის მომზადების რეცეპტს: ხორცი კარგად გარეცხეთ და დაჭერით (ან დასერეთ) > მოათავსეთ დიდი ზომის თასში და დაასხით ლუდი > დაამატეთ წვრილად დაჭრილი ნიორი (1 კგ. ხორცზე – 3 კბილი) და მარილი (გემოვნებით) > ხორცი მარინადში გააჩერეთ 1 სთ > ამოიღეთ მარინადიდან და შეწვით. ტორტის ახლად შენახვის საიდუმლო
თუ ტორტს ხუფიანი მინის სატორტეში მოათავსებთ და გვერდით მთელ, გაფრცქვნილ ვაშლს დაუდებთ, ის მალე არ გამოშრება და უფრო ხანგრძლივად შეინარჩუნებს სინოტივეს, რადგან ვაშლს გარემოში ტენის გამოყოფის თვისება აქვს და ამის წყალობით, დესერტი საგემოვნო თვისებებს ბევრად უფრო ხანგრძლივად ინარჩუნებს. თქვენთვის ასევე საინტერესო იქნება: 10 რამ რასაც შეცდომით ვაკეთებთ და ამის შესახებ არ ვიცით 771 7-ს მოსწონს
|