ჯანმრთელი კვება ამ პროდუქტების ერთად მოხმარება სახიფათოა! საკვების კომბინაციები, რომლებსაც ხშირად ვიყენებთ და გვნებს 2017, 17 მაისი, 0:11 ჩვენი ჯანმრთელობისა და სილამაზის 70% დამოკიდებულია იმაზე, თუ რას მივირთმევთ ყოველდღიურად. ჯანსაღი საკვების მიღებამაც კი შესაძლოა ცუდად იმოქმედოს ჩვენს ორგანიზმზე, თუ არ ვიცით რომელი პროდუქტი რომელს შეესაბამება და პირიქით. 1. ჩაი და ლომონი ჩაის ფოთლები შეიცავს ალუმინს, რომელსაც ორგანიზმი არ გადაამუშავებს, თუმცა ლიმონის წვენის მატებამ შესაძლოა გამოიწვიოს ალუმინის ორგანიზმში შეწოვა, რისმა დაგროვებამაც ალცჰეიმერის დაავადება შეიძლება გამოიწვიოს. ეს ყველაფერი რომ თავიდან ავიცილოთ უმჯობესია მუქი ჩაი გავაკეთოთ და ლიმონის წვენი გაგრილების შემდეგ დავუმატოთ. 2. კიტრი და პომიდორი ერთი შეხედვით ეს ორი პროდუქტი იდეალური კომბინაციაა ნებისმიერი სალათისათვის, თუმცა ეს ასე არ არის. კიტრის წვენი ანადგურებს C ვიტამინს, რომელსაც პომიდორი შეიცავს. თუ თქვენ კიტრისა და პომიდორის სალათზე უარს ვერ იტყვით უმჯობესია ჯერ კიტრი დაჭრათ, ცოტახანს დააყოვოთ, დაგროვილი წვენი გადააქცოთ და ისე დაუმატოთ პომიდორი. 3. ჩაი და თაფლი გაგიკვირდებათ მაგრამ მდუღარე ჩაი თაფლში შემავალი სასარგებლო ნივთიერებების 50%-ს ანადგურებს, მიტომ თაფლი შეგრილებულ ჩაის დაუმატეთ. 4. პომიდორი და ყველი ამ პროდუქტების ხშირმა კომბინაციამ შესაძლოა ავადმყოფობა გამოიწვიოს. მჟავა რომელიც პომიდორშია ერწყმის კალციუმს, რომელსაც რძის პროდუქტები შეიცავს, ამ ყველფრის შედეგადაც კრისტალები წარმოიქმნება. ისინი ლაგდებიან სახსრებში და იწვევენ ტკივილს. 5. თევზი და მზესუმზირის ზეთი სიმინდისა და მზესუმზირის ზეთის მოხმარება თევზის წვისას შეცდომაა, რადან ამ დროს მცირდება Omega-3-ის შემცველობა. ამიტომ უმჯობესია თევზი ღუმელში ან გრილზე მოამზადოთ. თქვენთვის საინტერესო: გემრიელი მჭადის საიდუმლო ოქროს წესი: როგორ შევარჩიოთ გემრიელი და საღი საზამთრო (+საზამთროს დიეტა) როგორ და რამდენ ხანს შევინახოთ მარცვლეული? გასახდომი კანფეტები უკვე გაყიდვაშია (სად და რა ფასადაა შესაძლებელი მათი შეძენა) "Nutella" ჯანმრთელობას საფრთხეს უქმნის-ამტკიცებენ ევროპელი ექსპერტები ჩაყვინთეთ მინერალურ წყალში-მეთოდი, რომელიც საოცრებას ახდენს 1048 4-ს მოსწონს
|