სასმელები Bombay Sapphire - ბომბეი საფირი 2012, 29 მაისი, 4:04 „Bombay Sapphire“ თავისი კონკურენ¬ტებისაგან დისტილაციის უნიკალურო¬ბით და საუკეთესო ინგრედიენტების შერჩევით განსხვავდება. სასმელის რე¬ცეპტი შეიქმნა 1761 წელს. იგი კოქტეილ `მარტინის~ საუკეთესო შემადგენელი ნაწილია. თუ კომპანიები ძირითადად იყენებენ ღვიას და 4-6 სხვა დასახელების კომპონენტს, „Bombay Sapphire“-ს კუპა¬ჟებში 10 ინგრედიენტი გამოიყენება სხ¬ვადასხვა ქვეყნიდან, რომლებიც საუკე¬თესო თვისებებით გამოირჩევიან. ჯინის კუპაჟებში გამოიყენება სამმა¬გი გაწმენდის 100%-იანი შოტლანდიუ¬რი ხორბლის სპირტი. „Bombay Sapphire“-ის დამზადება წარმოებს სპილენძის უნიკალურ სახდელ კუბებში, რომლებიც ცნობილია კარტერხედის სახელით. 130 შეფასება არ არის
|