სასარგებლო პროდუქტები დიეტოლოგმა დაასახელა საუკეთესო პროდუქტი COVID-19 -ის შემდეგ 2021, 18 თებერვალი, 17:28 ის აძლიერებს სისხლის მიმოქცევას და წმენდს ორგანიზმს ტოქსინებისგან. დიეტოლოგმა ანდრეი კნიაზკოვმა მედიას ჩამოუთვალა ის პროდუქტი, რომელიც სასარგებლოა რეაბილიტაციისთვის პოსტკოვიდის პერიოდში. TK "სანქტ-პეტერბურგთან" ინტერვიუში მან განმარტა, რომ კოვიდ გადატანილი ადამიანების რაციონში აუცილებლად უნდა იყოს ბულგარული წიწაკა, რადგან ვიტამინების შემცველობის თვალსაზრისით, ეს პროდუქტი მხოლოდ ასკილს თუ ჩამორჩება. როგორც კნიაზკოვმა განმარტა, ნებისმიერი სახის და ჯიშის წიწაკა შეიცავს ალკალოიდებს, რომლებიც საჭიროა დასუსტებული სხეულის ნორმალურ მდგომარეობაში დასაბრუნებლად, ხოლო პიპერინს შეიცავს შავი პილპილი - ნივთიერება, რომელიც ასტიმულირებს იმუნიტეტს. მანამდე, წიწაკის სარგებლობის შესახებ სხვა ექიმმა-ფიტოთერაპევტმა განაცხადეს. წითელი, მწვანე, შავი მოგძო ფორმის ბოსტნეული ხელს უწყობს კოვიდის შემდეგ ორგანოზმის რეაბილიტაციას, რადგან ასტიმულირებს სისხლის მიმოქცევას და ორგანიზმიდან ტოქსინებს გამოდევნის. თავის მხრივ, დოქტორი ეკატერინა ბურლიაევა მიიჩნევს, რომ კორონავირუსით ინფიცირებულმა პაციენტებმა უნდა მიიღონ ნაკლები მარილი და შაქარი, გაჯერებული ცხიმოვანი და ტრანს-იზომერული მჟავები. და თითქმის მთლიანად გამორიცხონ ფქვილის ნაწარმი და პური, გაზიანი სასმელები და ტკბილი წვენები. 76 4-ს მოსწონს
|