სალათები შემწვარი ბრინჯი ანანასით: ტაილანდური რეცეპტი 2020, 2 მაისი, 14:34 ეს კლასიკური ტაილანდური შემწვარი ბრინჯით ანანასით ნამდვილად მადის აღმძვრელია. ოქროსფერი ბრინჯის მარცვლები წვნიანი ანანასით, კეშიუთი და მოცხარით წარმოუდგენელ გემოს ქმნის.
![]() 3 ჭიქა მარილიან წყალში მოხარშული ბრინჯი 3 ს/კ სოიოს სოუსი 2 ჩ/კ კარის სანელებლები 5 ხახვი, წვრილად დაჭრილი 3 კბილი ნიორი წვრილად დაჭრილი 1 წითელი ან მწვანე ჩილის წიწაკა, თხელ ფირფიტებად დაჭრილი ნახევარი ჭიქა ბოსტნეულის ბულიონი 1 კვერცხი ნახევარი სტაფილო, წვრილ სახეხზე გახეხილი 1 ქილა დაკონსერვებული ანანასი 1 მუჭა მოცხარი ან ქიშმიში ნახევარი ჭიქა უმარილი მთელი კეშიუ 1 ლაიმა ახალი ქინძის ფოთლები მომზადება: 1 ს/კ მცენარეული ზეთი მოხარშულ ბრინჯს ხელით აურიეთ. დროებით გვერდზე გადადეთ. თასში სოიოს სოუსი კარის ფხვნილს აურიეთ. დიდ ტაფაზე მცენარეული ზეთის ნარჩენი დაასხით და საშუალო ცეცხლზე დაჭრილი ხახვი, ნიორი და ჩილეს წიწაკა შეწვით. 1 წუთით მომზადებამდე შეწვით. შემდეგ ბულიონის ნაწილი ჩაასხით, აქვე კვერცხი დაუმატეთ და ძალიან სწრაფად აურიეთ. ![]() ![]() ![]() ასევე დაგაინტერესებთ: ცხარე, პიკანტური და არომატული ეთიოპიური წვნიანი ოსპით: ჩემს ოჯახში ლობიოთი ამზადებენ ![]() კვერცხი მექსიკურად წითელი ლობიოთი: ნოყიერი კერძი ხორცის გარეშე ![]() ბებიამ 50 კვერცხი საზამთროში ჩატეხა და გამოაცხო: ასე ამზადებენ ინდოეთში ![]() ყვავილოვანი კომბოსტო კორეულად - წარმოუდგენლად გემრიელია ![]() ნაზი, როგორც ღრუბელი - იაპონური ფუნთუშა „ჰოკაიდო“ ![]() 39 შეფასება არ არის |