x
image
Yoona
Mediator image
ბებიამ 50 კვერცხი საზამთროში ჩატეხა და გამოაცხო: ასე ამზადებენ ინდოეთში
თუ ტაფამწვარი კვერცხი გიყვართ, მაგრამ მისი მომზადების ჩვეული მეთოდი მოგბეზრდათ, ყურადღება ამ რეცეპტს მიაქციეთ. ინდოელმა ბებიამ კვერცხის მომზადების საკმაოდ ორიგინალური მეთოდი შეარჩია. მან საზამთროს ქერქი არ გადააგდო, არამედ სხვა დანიშნულებით გამოიყენა.


image

ინგრედიენტები:

თუ კვერცხის ისე მომზადება გსურთ, როგორც ბებიამ გააკეთა, ეს პროდუქტები მოიმარაგეთ:



image

ქათმის კვერცხები. ბებიამ 50 ცალი გამოიყენა. აღსანიშნავია, რომ ეს პროდუქტი ინდურ სამზარეულოში ერთ-ერთი მოთხოვნადია. ადგილობრივები სხვადასხვა კერძების მომზადებისას რამდენიმე ათეულ კვერცხს ერთდროულად თქვეფენ.

1 საზამთრო. თქვენ მისი ქერქი დაგჭირდებათ.

ხახვი, მწვანე წიწაკა და ოხრახუში გემოვნებით

თქვენი ტაფამწვარი ბევრად უფრო არომატული და გემრიელი გამოვა, თუ სხვადასხვა სანელებლებით გაამდიდრებთ.


საიდან დავიწყოთ მოქმედება?

image

ჯერ ხახვი, მწვანე წიწაკა და ოხრახუში მოამზადეთ.

დაფაზე ეს პროდუქტები დაჭერით და კარგად დააქუცმაცეთ. ამის შემდეგ 50 კვერცხი საზამთროს ქერქში ათქვიფეთ.


image

შემდეგ დაქუცმაცებული ინგრედიენტები ათქვეფილ კვერცხს დაუმატეთ. ამის შემდეგ სანელებლებით გაამდიდრეთ და კარგად აურიეთ.


ამის შემდეგ რა უნდა გააკეთოთ?

მას შემდეგ ინგრედიენტებს საზამთროს ქერქში მოათავსებთ და აურევთ, თავზე დააფარეთ. ამ მიზნით საზამთროს მეორე გადანაჭერი დაადეთ.


image

ამის შემდეგ კოცონი დაანთეთ და კვერცხი გამოაცხვეთ. ამ პროცედურისთვის დაახლოებით 2 საათი დაგჭირდებათ. ესეც ასე, გემრიელი კერძი მზადაა.


image


ასევე დაგაინტერესებთ:

კვერცხი მექსიკურად წითელი ლობიოთი: ნოყიერი კერძი ხორცის გარეშე

image

ჩემს კარტოფილის წვნიანს ყველა ოქროს კერძს უწოდებს

image

ცხელი ლავაშის რულეტი კარტოფილით და სოკოთი: წასახემსებელი, რომელსაც ყველაზე მეტად აქებენ

image

ყვავილოვანი კომბოსტო კორეულად - წარმოუდგენლად გემრიელია

image

მოამზადეთ სასარგებლო მაიონეზი სახლის პირობებში

image


0
605
შეფასება არ არის
ავტორი:Yoona
Yoona
Mediator image
605