ჯანმრთელი კვება როგორ მოვამზადოთ ბროკოლი, რომ შევინარჩუნოთ მისი სასარგებლო და საგემოვნო თვისებები 2019, 10 ივლისი, 16:27
როგორ მოვამზადოთ ბროკოლი, რომ შენარჩუნდეს მაქსიმალურად მისი სასარგებლო თვისებები? ბროკოლისთვის მაღალი ტემპერატურა საზიანოა, რადგან იკარგება მისი ყველა სასარგებლო თვისება. ის შეგვიძლია მივიღოთ უმად, ასევე მისგან მოვამზადოთ წვნიანი და ვხარშოთ მხოლოდ ერთი წუთი. შემდგომ გამოვრთოთ გაზქურა და გავაჩეროთ თავდახურულ ქვაბში ხუთი წუთი, ასე ის ინარჩუნებს როგორც სასარგებლო თვისებებს, ასევე გემოს. წვნიანის მომზადებისას შეგვიძლია გამოვიყენოთ ნებისმიერი ბოსტნეული, რომლებსაც მოვხარშავთ წყალში და ბოლოს დავამატებთ მწვანილს და ბროკოლს, სანელებლებს. ექიმები გვირჩევენ, ხშირად მივირთვათ ბროკოლი როგორც ბავშვებმა, ასევე მშობლებმაც. 147 შეფასება არ არის
|