x
მეტი
  • 28.04.2024
  • სტატია:134568
  • ვიდეო:351974
  • სურათი:508652
სამარხვო ცომის ბურთულები.
image ინგრენდიენტები:

თბილი წყალი0.5ლ.

საფუარი 1 ს/კ.

შაქარი 2ს/კ


მარილი1ს/კ.

არაყი2ს/კ.

პურის ფქვილი 4ჩ/ჭ.

მცენარეული ზეთი ცომის შესაწვავად.

თბილ წყალში გავხსნით საფუარს, დაუმატებთ შაქარს, ფქვილს და გავაჩერებთ, როდესაც ცომი დაიწყებს გაფუებას, დაუმატებთ მარილს და არაყს. აურევთ ყველაფერს კარგად.გავაჩერებთ გამზადებულ მასას თბილ ადგილზე 1 საათი. ამ პერიოდის განმავლობაში რამდენჯერმე ჩავზილავთ.კარგად გაფუებულ ცომს ამოვიღებთ სველი კოვზით პატარ-პატარა გუნდებათ და ამოვავლებთ პურის ფქვილში.ტაფაზე დავასხამთ მცანარეულ ზეთს ბლომად და გამზადებულ ფქვილშიამოვლებულ გუნდებს შევწვავთ კარგად.უკვე შემწვარს მოვაყრით შაქრის პუდრას.

3
263
6-ს მოსწონს
ავტორი:თამუნა გეწაძე
თამუნა გეწაძე
263
  
2013, 30 აპრილი, 23:57
4ჭ.ფქვილზე,1 ს.კ.მარილი რა ამბავია...
2013, 23 აპრილი, 8:22
"ადვილი და იორღა", იმედია, გემრიელიც:)
0 1 3