x
image
ლანა92
9 ხრიკი დიასახლისებისათვის ხილ-ბოსტნეულის წვრილად დაჭრისა და გახეხვის გზაზე
image


კერძების მომზადება ძალიან სახალისო პროცესია, თუმცა იგი არა მხოლოდ ღუმელთან ჯადოსნობას, სუნელების შეზავებას მოითხოვს, არამედ ხილ-ბოსტნეულის გასუფთავების, წვრილად დაჭრისა და გახეხვის მოსაწყენ პროცედურასაც. კარგია, რომ ადამიანებმა სპეციალური ბოსტნეულის სათლელი დანა გამოიგონეს, თუმცა ყველა დიასახლისმა როდი იცის, როგორ და რისთვის გამოიყენოს იგი. წარმოგიდგენთ ხილისა და ბოსტნეულის დასუფთავების, დაჭრის, შოკოლადისა და ყველის გახეხვის 9


კომბოსტოს წვრილად დაჭრა


image

ხახვის წვრილად დაჭრა

image


ფრისათვის კარტოფილის წვრილად დაჭრა

image


ვაშლის რულეტების, ხვეულების მომზადება


image

ყაბაყის რულეტის მომზადება

image


ლიმნისათვის კანის გაცლა-გახეხვა

image


შოკოლადის რულეტებად, ხვეულებად დაჭრა



image


პარმეზანის ყველის დაჭრა

image



ძეხვის რულეტების დამზადება

image

0
183
1-ს მოსწონს
ავტორი:ლანა92
ლანა92
183
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0