ტკბილეული რატომ აქვს შოკოლადს ასეთი თეთრი ლაქები და სახიფათოა თუ არა მისი გამოყენება 2017, 17 ივნისი, 11:01 სასიამოვნოა ხელში შოკოლადის დაჭერა. უფრო სასიამოვნოა როდესაც თქვენ მის გახსნას დაიწყებთ, შემდეგ ერთ პატარა ნაჭერს მიირთმევთ, მაგრამ სანამ ამას გააკეთებთ თქვენ შოკოლადზე შეამჩნევთ თეთრ ლაქას და ალბათ იფიქრებთ, რომ აქ რაღაცაშია საქმე.
თქვენ ალბათ იცით, თუ რა არის ეს, მაგრამ ხშირ შემთხვევაში გაქვთ არასწორი ინფორმაცია და გგონიათ, რომ ის არის სიძველისა და უხარისხობის ნიშანი. საბედნიეროდ, ეს ასე არ არის და იგი ზიანს ვერ მოგაყენებთ. ეს იმის ნიშანია, რომ შოკოლადში დაიწყო ქიმიური პროცესები. არსებობს შოკოლადის ორი სახე, რომელიც იყოფა ფერებად, შავი ფერის შოკოლადი და თეთრი ფერის შოკოლადი. პირველი მიზეზი - ცხიმი. როდესაც კაკაოში ცხიმია ეს არასწორი მომზადების გამოა. სწორედ ამიტომ, შოკოლადი, რომელსაც თეთრი ლაქების მსგავსი რამ აღენიშნება ხშირად ფასის მიხედვით იაფია. სხვა ტიპის შოკოლადს ეწოდება "დიაბეტური" ალბათ ასეთებსაც შეამჩნევდით. მაგრამ თუ თქვენ არ მოგწონთ ასეთი სახის შოკოლადები, შეგიძლიათ მისი სახე შეცვალოთ და მოათავსოთ გარკვეული დროით დახურულ კონტეინერში ოთახის ტემპერატურაზე. რაც შეეხება თეთრი ლაქების მქონე შოკოლადის გამოყენებას, მისი გამოყენება უსაბრთხოა და ნებისმიერ შემთხვევაში შეგიძლიათ მიირთვათ! ასევე დაგაინტერესებთ სტატიები 2 - დაუმატეთ ცოტა შავი პილპილი სარეცხის მანქანაში მოთავსებულ ტანსაცმელს და შედეგი გაგაოცებთ! 3 - რამდენად ჭკვიანი ხართ და შეძლებთ თუ არა ერთი ასანთის ღერის გადაადგილებით კვადრატის მიღებას 5 - ნატურალური კოსმეტიკური საშუალებები, რომლის შესახებაც ქალბატონებმა აუცილებლად უნდა იცოდნენ! 308 4-ს მოსწონს
|