x
მეტი
  • 25.04.2024
  • სტატია:134510
  • ვიდეო:351975
  • სურათი:508568
სამარხვო ბულკები - რეცეპტი და მომზადების წესი

image4 ს/კ დროჟი, 0.5 ჭიქა შაქარი, 1.5 ჩ/ჭ ნელ-თბილი წყალი, ერთად მოვზილოთ, რომ ამოფუვდება დავამატოთ ერთი შეკვრა მარგარინი, 3 ჩაის ჭიქა შაქარი, ვანილი, 3 ჩ/ჭ წყალი (ცხელი).მოვზილოთ რბილი ცომი.
I ცომი: 1.5 ჩ/ჭ ნელ-თბილი წყალი, 0.5 ჩ/ჭ შაქარი, 4 ს/კ დროჟი

II ცხელ წყალში გავხსნათ მარგარინი და შაქარი.

I ცომი ავურიოთ II ცომს, დავდგათ სითბოში დაველოდოთ ამოფუებას და გამოვაცხოთ.

0
5430
4-ს მოსწონს
ავტორი:ლადო_25
ლადო_25
5430
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0