x
image
gionare
როგორ გამოაცხოთ ტორტის ბისკვიტი გაზქურაზე(ზემოდან)
image როგორ გამოაცხოთ ბისკვიტი გაზქურაზე ზემოდან?

ძალიან მარტივია.

შემოგთავაზებთ 10კვერცხიანი ტორტის მაგალითზე.


საჭირო მასალა:



1. 10 კვერცხი

2.2ჭ ფქვილი

3. 2ჭ შაქარი

4. ვანილი

1. ცალკე ჯამში 10 კვერცხის გულით და შაქარით გააკეთოთ გოგლიმოგლი.

2. მეორე ჯამში 10 კვერცხის ცილით გააკეთოთ ბეზე და ნელ-ნელა ჩაუმატეთ გოგლიმოგლი.

3. ჩაუმატეთ ფქვილი, ვანილი და ნელ- ნელა ხის კოვზით ამოურიეთ.


4. ტორტის ფორმაში ჩააფინეთ მრგვალად გამოჭრილი ცხიმწასმული ქაღალდი. ცხიმი მოუსვით ფორმის გვერდებსაც და ჩაასხით ბისკვიტის მზა მასა.უმჯობესია თუ ფორმა შემთბარი იქნება.

თუ არ გაქვთ ტორტის ფორმა გამოიყებეთ ქვაბი(არაემალიროვანი) ოღონდაც, გაითვალისწინეთ, რომ ორივე უნდა იყოს მაღალი, რადგან ბისკვიტს მიეცეს ამოსბლის საშუალება.

5. თავსახურს აუცილებლად შემოახვიეთ ნაჭერი და მჭიდროდ დააფარეთ ფორმას.

6. გაზქურაზე დადეთ გამანაწილებელი და გამოაცხვეთ დაბალ ცეცხლზე.დრო და დრო, ფორმის გვერდებზე სველი თითის დადებით ამოწმეთ ფორმის სიცხელე.როდესაც, ფორმის ზედა ნაწილი ისევე გაცხელდება, როგორც მისი ქვედა ნაწილი, ( ეს სადღაც 2 საათში მოხდება) შეგიძლიათ თავსახური ახადოთ და ასანთის ღეროთი შეამოწმოთ ბისკვიტი.

ასანთის ღეროს არ უნდა ამოყვეს ცომი.

9
17711
10-ს მოსწონს
ავტორი:gionare
gionare
17711
  
2013, 25 მარტი, 12:02
ჯერ გული უნდა აითქვიფოს , როგორც ვიცი და მერე ბეზე , რათქმე აუნდა ცალ-ცალკე პლასმასის ჯამში, რადგან ბეზეს გაჩერება არ არის მიზანშეწონილი.
2012, 2 ნოემბერი, 21:22
:D
2012, 2 ნოემბერი, 15:41
არაპრისსსსსსსსსს:D
2012, 1 ნოემბერი, 23:38
მადლობაააააა. გაიხარე gionare
2012, 30 ივნისი, 20:56
ასე უნდა დაგეცერა მაშინ ცილას კარგატ ათკვლიპავ სჰაკარს უზამ მერე გულს მერე პკვილს და მოურევ და ეგა 2 ჯამი რატ უნდა?;
2012, 30 ივნისი, 20:52
2 ჯამი ცერია და მასჰინ რატ უნდა?ცალკე თკვლეპა
2012, 30 ივნისი, 13:11
მერე არ მასე წერია ?:)
2012, 30 ივნისი, 9:36
მე პირველად ცილას ვთქვლიფავ და მერე გულს ვაყრი ამას მნიშვნელობა აკვს??
2012, 30 ივნისი, 9:35
დზან მომეცონა ბისკვიტის ცხობა ნევრებს მაგლიჯავს
0 1 9