x
მეტი
  • 22.11.2024
  • სტატია:138411
  • ვიდეო:351967
  • სურათი:512069
იტალიელი კონდიტერის მიერ დესერტით შექმნილი 35 საოცარი მინიატურული სამყარო

მათეო სტუჩი იტალიელი კონდიტერია ქალაქ მონზადან, რომელიც დესერტისგან საოცრად მიმზიდველ მინიატურულ სამყაროს ქმნის და ავსებს პატარა ფიგურებით. "დესერტის გარეგნულ მხარეს ისეთივე მნიშვნელოვანი დატვირთვა აქვს, როგორც მის გემოს" – ამბობს მათეო და რთულია მას ამაში არ დაეთანხმო. მის წარმოსახვას საზღვარი არ აქვს – ორცხობილები შეუძლია საქანელებად გადააქციოს, მარწყვები კი – ელეგანტურად გამოწყობილ ნეფე-პატარძლად, "ეშმაკის ბორბალიც" კი შეუძლია გააკეთოს მის მიერვე დამზადებული ტკბილეულისგან. აღსანიშნავია მისი კრეატიულობის უნარი და ყურადღება, რასაც ყოველი, სულ მცირე დეტალისადმი იჩენს – ეს უბრალოდ გასაოცარია!

მისი ეს მცდელობა უყურადღებოდ არ დარჩენილა. ორ თვეში მას ათი ათასობით გამომწერი გაუჩნდა და მათი რიცხვი დღითიდღე იზრდება.


1. ცხოვრების ჯანსაღი წესი – ჯომარდობა

image


2. ჩინური ტორტის მშენებლობა

image



3. ორცხობილებზე მუშაობის პროცესი

image


4. გემრიელი საქანელა-ორცხობილები

image


5. როგორ იწვება მწვადი

image


6. შოკოლადის დასხმის სამუშაო პროცესი

image


7. შოკოლადის სმოკინგიანი მარწყვები

image


8. ეს "ეშმაკის ბორბალი" მადისაღმძვრელად გამოიყურება

image


9. მთამსვლელები მაფინის დალაშქვრას ცდილობენ

image


10. ორცხობილა–მუმია

image


11. როგორ მუშაობენ თხილის სამტეხლოში

image


12. ყველაზე გემრიელი ნეფეპატარძალი

image


13. ასე თევზაობენ ტკბილ სამყაროში

image


14. როგორ მზადდება უგემრიელესი ხილის კალათა

image


15. გიგანტური ატმები – მოსავლის აღება

image


16. ულამაზესი გედების ტბა შოკოლადისა და შუს გამოყენებით

image


17. კვერცხის შეწვაც ასე უნდა

image


18. ფრთხილად, მიმდინარეობს ნამცხვარზე მუშაობის პროცესი!

image


19. გიგანტური ატმებიმოსავლის დაბინავება

image


20. ძალოსანი ორცხობილების აწევის კატეგორიაში

image


21. შოკოლადის სამტეხლოში

image


22. კოცონის ფორმის უგემრიელესი შოკოლადის ზეფირები

image


23. პეპლებზე ნადირობის დროა

image


24. ალპინისტები მადისაღმძვრელ კექსზე

image


25. როგორ დავამზადოთ საქანელა ორცხობილებით

image


26. შუს კრემით შევსების პროცესი

image


27. როგორ დავახვიოთ ე.წ. "ტრუბოჩკები"

image


28. კარგი სამიზნე

image


29. "ბაუნთი"შოკოლადის დასხმის პროცესი

image


30. უგემრიელესი "რაფაელოს" ბურთულა დეკორატიული ელემენტებით

image


31. მანიკურის გაკეთების ოსტატები

image


32. ვიზიტი ოკულისტთან

image


33. მიმდინარეობს სამუშაო კექსის სამტეხლოში

image


34. მაფინების გადაზიდვა

image


35. შუს ჩამოტვირთვის პროცესი

image



ასევე დაგაინტერესებთ:


70 ყველაზე კრეატიული ტორტი, რომლის შეჭმაც ნამდვილად დაგენანებათ


გასაოცარი სილამაზის იაპონური ტკბილეული – 60 ხელოვნების ნიმუში


საოცრად ლამაზი პეიზაჟები – კარლ უორნერი


45 კრეატიული ღვეზელი, რომლის შეჭმაც ნამდვილად დაგენანებათ


Suntory ვისკის საოცრად ლამაზი 24 ყინულის ფიგურა


50 საოცრად ლამაზი ტოტოროს ტორტი ბავშვებისთვის, რომლის შეჭმაც ნამდვილად დაგენანებათ


9
191
15-ს მოსწონს
ავტორი:Lerato
Lerato
191
  
2017, 18 თებერვალი, 17:14
ალბათ, რამდენი შემოეჭამა ამ სახალისო სამუშაოს შესრულებისას)
2017, 5 იანვარი, 11:17
დიდი მადლობა
2017, 5 იანვარი, 10:11
არაჩვეულებრივი სტატიაა ძალიან მომეწონა
2017, 4 იანვარი, 22:21
მადლობა, მანჩო შეფასებისთვის. მიხარია, რომ მოგეწონათ :)
2017, 4 იანვარი, 20:37
ასეთ ატმებს მეც ხშირად ვაკეთებ ხოლმე. რეცეპტიც მედო სტატიის სახით აქ :).. მეორე ფოტოს რაც შეეხებაა, ტირამისუა, საერთო ჯამში კი ულამაზესია ყველაფერი.
მარწყვის ნეფე-დედოფალი განსაკუთრებით მომეწონა. აუცილებლად გამოვიყენებ მაგ იდეას:)
2017, 4 იანვარი, 15:40
მადლობა, გუჯა, გაიხარეთ :)
2017, 4 იანვარი, 15:40
ნამდვილად, ნათი :)
2017, 4 იანვარი, 15:29
შენახვა თქვით, თორემ ეს როგორ უნდა შეჭამო ხელოვნების ნიმუშებია–რესპექტი სტატიის ავტორს
2017, 4 იანვარი, 12:45
აუუ, რა გემრიელობა და რა სილამაზეააა :)
0 1 9