სასარგებლო პროდუქტები მარილიანი ლიმონი-ამაღელვებელი საკმაზი ხორცისათვის, რომლის მომზადებაც უნდა სცადოთ! 2015, 22 სექტემბერი, 16:01 ეს მარილიანი ლიმონის მაროკოული რეცეპტია, რომელიც დიდი ხნის ისტორიას ითვლის.
ის არაჩვეულებრივი ინგრედიენტია ხორცისა და თევზის კერძებისთვის, რომლის მომზადებაც საკმაოდ იაფი მარტივია.
ინგრედიენტები: – ლიმონები; – მარილი (2 ჩ/კ თითო ლიმონზე). მომზადების წესი: 1. გაასტერილეთ ქილები და გარეცხეთ ლიმონი. 2. თითო ლიმონს მოაჭერით თავი, თითქმის ბოლომდე, დაახლოებით, 2/3 სიღრმეზე. იგივე გააკეთეთ ლიმონის მეორე მხარესაც, ისე, რომ მისი კუთხეები ერთმანეთთან დაკავშირებული იყოს. 3. მოათავსეთ ლიმონი ქილაში და თითოეულს თავზე 2 ჩ/კ მარილი მოაყარეთ. 4. დაახურეთ სახურავი და შეინახეთ სინათლისგან მოშორებულ ადგილას. მეორე დღეს შეამოწმეთ, რომ ქილაში მთლიანად უნდა იყოს წვენი, თორემ დაობდება. ისევ დააფარეთ სახურავი და შეინახეთ მაცივარში, 1 თვის განმავლობაში. 5. ერთ თვეში, შეგიძლიათ, ცედრა საყვარელ კერძებს დაუმატოთ. რბილი ნაწილი არ დაგჭირდებათ. 413 4-ს მოსწონს
|