ცომეული როგორ მოვამზადოთ ნაზუქი 2015, 30 ივლისი, 9:54 ორ ჩაის ჭიქა თბილ რძეში გავხსნათ საფუარი და ჩავყაროთ ცოტა ფქვილი.2-3 საათის შემდეგ მოსაზელ ჭურჭელში ჩავყაროთ ფქვილი, გავაკეთოთ ღრმული და ჩავდოთ გაფუებული რძიანი საფუარი.დავამატოთ კარგად გათქვეფილი კვერცხები, ერბო, დარიჩინი, მიხაკი, დავასხათ დარჩენილი რძე და მოვზილოთ საშუალო სიმაგრის ცომი.როცა ცომი კარგად გაფუვდება გავაკეთოთ პატარ-პატარა კვერები, დავაწყოთ ფქვილმოყრილ თუნუქის ფურცელზე, წავუსვათ რძეში გახსნილი კვერცხის გული და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად.მასალა:რძე-1ლიტრი, საფუარი-50გრამი, კვერცხი-10ცალი, ერბო-300გრამი, დარიჩინი-2ჩაის კოვზი, მიხაკი-2ჩაის კოვზი, ფქვილი რამდენიც დაჭირდება. 870 2-ს მოსწონს
|