ცომეული ელარჯის მომზადების წესი 2015, 29 ივლისი, 18:49 მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით, მერე გადმოვიღოთ ცეცხლიდან, ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი მსუქანი ჭყინტი ყველი ან ახლად ამოყვანილი სულგუნი.სულგუნი კარგად ავურიოთ, დავდგათ ცეცხლზე და ვურიოთ, სანამ ყველი კარგად არ ჩაიზილება ღომში.შემდეგ დაბალ ცეცხლზე უნდა დავტოვოთ დაახლოებით 30 წუთი მოსაშუშებლად.ამის შემდეგ მზა ელარჯი უნდა ამოვიღოთ თეფშებზე და მივირთვათ . 420 1-ს მოსწონს
|