ცომეული როგორ მოვამზადოთ ლობიანი 2015, 31 ივლისი, 16:50 მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ, ზედ ორი თითის სისქეზე მოვათავსოთ მომზადებული ლობიო და ჩვეულებრივი წესით გამოვაცხოთ კეცში ან ღუმელში.ლობიოს მომზადების წესი:მოვხარშოთ ლობიო, გავწუროთ თუშფალანგზე, მიღებული მასა მოვათავსოთ სუფთა ქვაბში, დავუმატოთ ღორის შიგნეულის გამდნარი ქონი(500 გრამ ლობიოზე 2 სუფრის კოვზი), კარგად მოვშუშოთ, შევაზავოთ მარილით, შავი პილპილით, შევაგრილოთ და ისე გამოვიყენოთ. 517 2-ს მოსწონს
|