x
image
რედაქტორი
ჯემიანი ხრაშუნა ნამცხვრები
image
ინგრედიენტები:


• 380 გ. ფქვილი
• 250 გ. დარბილებული კარაქი

• ჯემი 150 ( გარგარი, კომში...)
• 150 გ. შაქარი

• 1 კვერცხი
• 80 შაქრის პუდრა
• 1 ჩ.კ ვანილი
• 2 ს. კ ლიმონის წვენი
• მწიკვი მარილი


მომზადება: კვერცხი და შაქარი ათქვიფეთ კარგად დაამატეთ კარაქი, ვანილი, მარილი და ფქვილი.მოზილეთ ცომი. შეახვიეთ ცელოფანში და შეინახეთ მაცივარში 1 საათით. დროის გასვლის შემდეგ, გამოიღეთ ცომი მაცივრიდან. თუ დამუშავებას არ დაემორჩილა, გააჩერეთ ცოტა ხნით თბილ ადგილას და ხელით გადაზილეთ. გააბრტყელეთ თხლად, დაახლოებით 3 მმ-ზე, ამოჭერით სპეციალური ფორმებით. ნახევარს შუაში ამოაჭერით სასურველი ფორმის პატარა ფიგურა.

ღუმელი გაახურეთ 180 გრადუსზე და გამოაცხვეთ 10-12 წუთი. გამოცხობის დასრულების შემდეგ ამოჭრილ ნამცხვრებს გადაუსვით კომშის და გარგარის ჯემი. (ან თქვენ რომელიც გსურთ) მოაყარეთ შაქრის პუდრა. ნამცხვრები მრავალფეროვანი რომ გამოგივიდეთ გამოიყენეთ სხვადასხვა საეხეობის ჯემები.




გემრიელად მიირთვით!




0
222
1-ს მოსწონს
ავტორი:რედაქტორი
რედაქტორი
222
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0