ნამცხვრები ბლითები ბერლინურად 2013, 28 დეკემბერი, 0:44 -50 გრ - საფუარი. ამასობაში ჩვენს მიერ გამზადებული ცომი დავჭრათ ჭიქით. სასურველია ფენების გაბრტყელების და ერთმანეთზე გადაფარების შემდეგ ცოტახანი დავდოთ თბილ ადგილზე და ვაცადოთ ამოსვლა. დაჭრილი ჭიქის ფორმები შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან გაწითლებამდე. ქაღალდზე დავაფინოთ სუფრის ტილო და დავალაგოთ ჩვენს მიერ შემწვარი ბლითები რომ ცხიმი ჩამოვიდეს. საკონდიტრო შპრიცით ბლითები ამოვავსოთ მარწყვის ჯემით ან მურაბით ან სხვა კრემით სურვილის მიხედვით. დავაყაროთ ზემოდან შაქრის პუდრა, ჩვენი ბლითებიც მზადაა. 136 5-ს მოსწონს
|