სხვა წითელგულა ვაშლი 2013, 17 ივნისი, 23:15 შვეიცარიაში გამოიყვანეს ვაშლი, რომელიც წითელია არა მხოლოდ გარედან, არამედ შიგნიდანაც. მისი რბილობის წითელი ფერი არ შეიცვლება მაშინაც კი, თუკი მას მოვხარშავთ ან შევწვავთ. ჩვეულებრივი ვაშლისგან განსხვავებით, დაჭრის შედეგად იგი არ იღებს მუქ შეფერილობას. ყველა, ვინც გასინჯა, ამბობს, რომ ძალიან გემრიელია და ოდნავ კენკრის გემოც დასდევს. ამ ჯიშის გამოყვანაზე მეცნიერები 20 წელი მუშაობდნენ, ხოლო მასიურად გაყიდვაში იგი სავარაუდოდ 4 წელიწადში გამოვა.
117 4-ს მოსწონს
|