ტკბილეული კენკრის სალათა-საზაფხულო დესერტი 2013, 13 ივნისი, 11:34 ოთხი ულუფისთვის დაგჭირდებათ:
200 გ.მოცვი;
200 გ. წითელი მოცხარი;
200 გ. მაყვალი;
200 გ. მარწყვი; 1/2 შაქრის პუდრა; 2-3 ს/კ ლიმონის წვენი; 2 ს/კ ფორთოხლის ლიქიორი; 1 ჩ/კ ვანილის შაქარი მომზადება: კენკრა გარეცხეთ. მარწყვი გაჭერით შუაზე. კენკრა აკურატულად აურიეთ შაქარში, დაამატეთ ლიქიორი, ლიმონის წვენი და ვანილინი. ცოტა ხანი გააჩერეთ. გაანაწილეთ სალათა თეფშზე და მიირთვით ცალკე ან ნაყინთან ერთად. 57 2-ს მოსწონს
|