მარცვლეულის ფაფების რეიტინგი:
პირველი ადგილი - წიწიბურა (ყველაზე ვიტამინიზირებული) - 100 გრამში 120 კკალ.
მეორე ადგილი - შვრიის ფაფა (ყველაზე სასარგებლო გონებისათვის) - 100 გრამში 160 კკალ.
მესამე ადგილი - ქერის ბურღული (ყველაზე ლამაზი, მას „სილამაზის ფაფასაც“ კი უწოდებენ) - 100 გრამში - 88 კკალ.
მეოთხე ადგილი - მუხუდოს ფაფა (ყველაზე ოპტიმალური) - 100 გრამში 80 კკალ.
მეხუთე ადგილი - სიმინდის ფაფა - 100 გრამში 86 კკალ.
მეექვსე ადგილი - ბრინჯის ფაფა ( ყველაზე უკეთ წმენდს ორგანიზმს) - 100 გრამში 144 კკალ.
მეშვიდე ადგილი - ფეტვის ფაფა (მას გულის ფაფასაც უწოდებენ) - 100 გრამში 89 კკალ.
მერვე ადგილი - მანანის ბურღული (არც ისე სასარგებლო მარცვლეული, რადგანაც იგი შეიცავს სახამებელსა და წებოვანას) - 100 გრამში 100 კკალ.