შესანახი პროდუქტები მწვანე პომიდვრის მწნილი 2012, 2 მარტი, 14:48 ავიღოთ მწვანე, მაგრამ უკვე სიმწიფეში შემავალი პომიდვრები, გავასუფთაოთ, გავრეცხოთ და ჩავაწყოთ ქილაში მჭიდროდ. ფენებს შუა დავალაგოთ ცერეცო, კამა და ალუბლის ფოთლები. მოვამზადოთ მარილწყალი შემდეგი პროპორციით: 10კგ პომიდორზე 800გრ მარილი და დავასხათ პომიდორს ისე, რომ მთლიანად ფარავდეს. დავადოთ ხის სუფთა რგოლი და დავდგათ თავდაუხურავი. როდესაც დუღილი დამთავრდება და ქაფის დენა შენელდება, დავახუროთ ხუფი და შევინახოთ ცივ ადგილას. 4600 4-ს მოსწონს
|