x
image
სესილი
კომბოსტოს მწნილი
imageმთელი თავი კომბოსტოები დავჭრათ ოთხ–ოთხად, ამოვავლოთ მდუღარეში, კარგად გავაცივოთ და შემდეგ ჩავაწყოთ დიდ ქილებში. ცივ წყალში გავხსნათ მარილი შემდეგი პროპორციით: 10კგ კომბოსტოზე 500-600გრ მარილი. რამდენიმე ცალი წითელი პილპილი, ნიორი, დაფნის ფოთოლი, ცერეცო და მუხის ან ალუბლის ფოთოლი მოვხარშოთ და დავასხათ ქილაში მჭიდროდ ჩაწყობილ კომბოსტოს. ეს იქნება თეთრად დამჟავებული კომბოსტო.თუ გვინდა კომბოსტოს მწნილი წითელი იყოს, თან ჩავაყაროთ წითელი ჭარხლის ნაჭრები.
2
7866
8-ს მოსწონს
ავტორი:სესილი
სესილი
7866
  
2017, 15 ნოემბერი, 9:50
ნიახური ნამდვილად უნდა...
2015, 20 ოქტომბერი, 0:20
კი მაგრამ ნიახური არ უნდა? გეხვეწებით მომწერეთ ვინმემ გმადლობთ.
0 1 2