შესანახი პროდუქტები კომბოსტოს მწნილი 2012, 1 მარტი, 15:51 მთელი თავი კომბოსტოები დავჭრათ ოთხ–ოთხად, ამოვავლოთ მდუღარეში, კარგად გავაცივოთ და შემდეგ ჩავაწყოთ დიდ ქილებში. ცივ წყალში გავხსნათ მარილი შემდეგი პროპორციით: 10კგ კომბოსტოზე 500-600გრ მარილი. რამდენიმე ცალი წითელი პილპილი, ნიორი, დაფნის ფოთოლი, ცერეცო და მუხის ან ალუბლის ფოთოლი მოვხარშოთ და დავასხათ ქილაში მჭიდროდ ჩაწყობილ კომბოსტოს. ეს იქნება თეთრად დამჟავებული კომბოსტო.თუ გვინდა კომბოსტოს მწნილი წითელი იყოს, თან ჩავაყაროთ წითელი ჭარხლის ნაჭრები. 7866 8-ს მოსწონს
|