x
image
სესილი
დატენილი ბადრიჯანის მწნილი
imageმასალად საჭიროა:

ბადრიჯანი – 10კგ

ნიახური – 500გრ

ოხრახუში – 300გრ


რეჰანი – 300გრ

ნიორი – 100გრ

წიწაკა – 50გრ

ქვამარილი – 700გრ

ძმარი –1/2 ლიტრი


10კილოგრამი პატარა ზომის ბადრიჯნები ჩავჭრათ სიგძეზე და შიგ ჩავტენოთ ნედლი, წვრილად დაჭრილი მვანილი აღნიშნული რაოდენობით. შემდეგ მჭიდროდ ჩავაწყოთ დასამწნილებლად გამზადებულ ჭურჭელში, ზემოდან დავაყაროთ ცხელ წყალში ამოვლებული და გაცივებული ნიახური და ოხრახუში, დავასხათ 70%–იანი მარილწყალი და ზევიდან დავადოთ რაიმე სიძიმე. დავახუროთ კარგად ჭურჭელს და შევინახოთ ზამთრისთვის.


0
685
2-ს მოსწონს
ავტორი:სესილი
სესილი
685
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0