x
მეტი
  • 29.06.2024
  • სტატია:135660
  • ვიდეო:351961
  • სურათი:510019
ასკილის მურაბა

image

ახლად მოკრეფილი ასკილი გადავარჩიოთ, შეძლებისდაგვარად კაკლები ამოვაცალოთ, ჩავყაროთ მდუღარეში და დავტოვოთ ასე, სანამ წყალი არ გაცივდება. შემდეგ მოვადუღოთ სიროპი. შაქარი ავიღოთ ასკილის თანაბარი წონის, წყალი კი თითოეულ კილოგრამზე 2ჩ/ჭ. ამ სიროპში ჩავყაროთ ასკილის მარცვლები და ვხარშოთ ისე როგორც სხვა ხილ–კენკრის მურაბა.

არომატისათვის შეიძლება ლიმონის ან ფორთოხლის კანი ჩავახარშოთ.

0
224
შეფასება არ არის
ავტორი:სესილი
სესილი
224
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0