x
image
ლალი ადიკაშვილი
Mediator image
თევზი ბერძნულად

image


ინგრედიენტები:


თეთრი თევზის ფილე — 700 გრ.
არაჟანი (ნებისმიერი ცხიმიანობის) — 200 გრ.
პომიდორი — 2 ცალი
მყარი ყველი — 150 გრ.
ნიორი — 3 კბილი
მარილი და პილპილი — გემოვნებით
ოხრახუში და მწვანე ხახვი — თითო კონა


მომზადება:


I. დაჭერით პომიდორი კუბიკებად და შეურიეთ დაჭრილ მწვანის > მიღებულ მასას დაუმატეთ პრესში გაჭყლეტილი ნიორი, არაჟანი და მარილი > გახეხეთ ყველი მსხვილ სახეხზე და თასში მოთავსებულ ინგრედიენტებს შეურიეთ.

II. თევზის ფილე დაჭერით ულუფებად და საცხობ ფირფიტაზე, პერგამენტზე მოათავსეთ > მოაყარეთ მარილი და პილპილი > უკვე გამზადებული გარნირი თევზის ნაჭრებზე გაანაწილეთ.

III. ღუმელი გაახურეთ 180-200 გრ. ტემპერატურაზე > შედგით თევზი გამოსაცხობად.

30-40 წუთში კერძი მზად იქნება და შეგიძლიათ სუფრასთან, მაშინვე მიიტანოთ.


image

არხის სხვა სიახლეები:


* პრეზიდენტის შემოთავაზება, რომელიც გარკვეულ კითხვებს ბადებს

* კლეოპატრას საბედისწერო შეცდომა, რომლის გამო მან სიცოცხლე და ეგვიპტემ დამოუკიდებლობა დაკარგა

* დაზღვევის გარეშე – რატომ მიდიან ასეთ რისკზე? (15 წარმოუდგენელი ფოტო)

* რა საფრთხე გელით თუ საკმარისად არ გძინავთ?



0
62
შეფასება არ არის
ავტორი:ლალი ადიკაშვილი
ლალი ადიკაშვილი
Mediator image
62
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0