სასარგებლო პროდუქტები ეს არის პროდუქტი, რომელიც ყველაზე ეფექტურად ებრძვის კიბოს 23 იანვარი, 14:39
კიბოსთვის დამახასიათებელია ქსოვილების დაზიანება, რომელიც გამოწვეულია უჯრედების უკონტროლო და არანორმალური ზრდის შედეგად. ამ დაავადების თავიდან აცილება შესაძლებელია თქვენს რაციონში ჯანსაღი საკვების დამატებით. რა საკვები უშლის ხელს სიმსივნის წარმოქმნას? წარმოგიდგენთ პროდუქტს, რომელიც კიბოს წინააღმდეგობას უწევს...
ერთ-ერთი მთავარი ბოსტნეული, რომელსაც აქვს ეს თვისებები, არის სტაფილო. იგი შეიცავს A ვიტამინს, ბიოტინს, ვიტამინებს B6, C, D, E, K1 და კალიუმს. კიბო შეიძლება გამოწვეული იყოს თავისუფალი რადიკალებით, რომლებიც იწვევენ ჟანგვით სტრესს. ამავდროულად, სტაფილო მდიდარია ანტიოქსიდანტებით, რომელიც ებრძვის თავისუფალ რადიკალებს და იცავს კიბოსგან. ქალები, რომლებიც რეგულარულად მოიხმარენ სტაფილოს, ნაკლებად უვითარდებათ მკერდის კიბო. გარდა ამისა, მამაკაცებს, რომლებიც თავიანთ რაციონში სტაფილოს მნიშვნელოვან რაოდენობას მოიხმარდნენ, პროსტატის კიბოს განვითარების უფრო დაბალი რისკი აღენიშნებათ.სხვა კვლევა ცხადყოფს, რომ მცენარეული ნაერთი ლუტეინი, რომელიც გვხვდება სტაფილოში, მსხვილი ნაწლავის კიბოს საწინააღმდეგოდ მუშაობს. ასევე, A ვიტამინის მიღება ხელს უშლის კუჭის კიბოს წარმოქმნას. ზოგადად სტაფილო კუჭისთვის მშვენიერი ბოსტნეულია. ის შეჰყავთ კვების რაციონში, როცა კუჭისა და ნაწლავების მუშაობის სტიმულაცია სურთ. ბოსტნეულში შემავალ ფიტოქიმიკატებს აქვთ ანტიკანცეროგენული თვისებები. ამის წყალობით ის აძლიერებს იმუნურ სისტემას. ამრიგად, სტაფილო აჩერებს კიბოს გავრცელებას და აჩქარებს დაზიანებული უჯრედების აღდგენის პროცესს. 228 3-ს მოსწონს
|