ნამცხვრები სამახრვო კექსი ალუბლით 2012, 10 აპრილი, 17:10
მომზადება: თბილ წყალში გავხსნათ თაფლი, შაქარი, მარილი და ზეთი. ცალკე ავურიოთ მშრალი ინგრედიენტები – ფქვილი, სოდა, ჯანჯაფილი და კაკაო. თხევადი და მშრალი ინგრედიენტები ერთმანეთში ავურიოთ, დავუმატოთ ალუბალი და დამტვრეული ნიგოზი. ცომი მოვათავსოთ ცხიმწასმულ, ფქვილმოყრილ ფორმაში და 180 გრადუს ტემპერატურაზე 40-50 წუთის განმავლობაში ვაცხოთ. 1321 1-ს მოსწონს
|