x
image
ლანა92
ღუმელში გამომცხვარი სიმინდი კარაქით - უგემრიელესია
image




სიმინდი - 4 ცალი;

მარილი - ნახევარი ჩაის კოვზი;

კარაქი - 40-60 გრამი;


შეგიძლიათ, გამოაცხოთ ღუმელში, ან გრილზე.

მომზადება:

გააცხელეთ ღუმელი 220 გრადუსამდე.

გაასუფთავეთ სიმინდი ფუჩეჩისაგან.

დაჭერით კარაქი თხელ ფირფიტებად.

ფოლგა (საცხობი ქაღალდი) დაჭერით ა4 ზომის ფურცლებად ისე, რომ თითოეულში შეძლოთ სიმინდის ტაროს შეხვევა.

დადეთ სიმინდი საცხობ ქაღალდზე.

გახეხეთ ყოველი ნაჭერი კარაქი, გახეხეთ (10-15 გრამი) და ამოავლეთ სიმინდის ტარო კარაქში.

მოაყარეთ სიმინდის ტაროს მწიკვი მარილი.

სიმინდი შეახვიეთ ფოლგაში მჭიდროდ. 20 წუთით დადეთ სიმინდი ღუმელში. მერე გამოიტანეთ ღუმელიდან და ფოლგაშივე დატოვეთ, სანამ გაცივდება.

ღუმელში გამომცხვარი სიმინდი მზადაა. მიირთვით და დატკბით!

0
52
შეფასება არ არის
ავტორი:ლანა92
ლანა92
52
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0