სასარგებლო პროდუქტები სასარგებლო წვენები ჩვენი ორგანიზმისთვის! 2012, 6 აგვისტო, 21:25 ყველა ხილის წვენი, სავსეა: სასარგებლო მიკროელემენტებით, ვიტამინებით და ანტიოქსიდანტებით, რომლებიც იმუნიტეტს საგრძნობლად ამაღლებენ. ანტიოქსიდანტებით ყველაზე მდიდარი არის მუქი ყურძნის წვენი. მისი სამკურნალო თვისებები იმდენად მაღალია, რომ კარგ წითელ ღვინოსაც კი უტოლდება. სასარგებლო თვისებებით, მეორე ადგილი დაიკავა ღია ფერის ვაშლის წვენმა. მესამე ადგილი ერგო - კენკრისგან დამზადებულ წვენს, ასევე ძალიან სასარგებლოა - გრეიფრუტის წვენი, რომელიც ხელს უწყობს ცხიმების გაძლიერებულ წვას.
1. ყურძნის წვენი.
იგი შეიცავს: დიდი რაოდენობით გლუკოზას, მდიდარია ანტიოქსიდანტებით და შეუძლია კალორიის შემცირება. რეკომენდირებულია მისი წყალში გაზავება.
![]() 2. ფორთოხლის წვენი. მდიდარია C ვიტამინებით. დეპრესიის დროს მისი მიღება ფსიქოლოგების და თერაპენტების მიერ არის რეკომენდირებული. რეგულარული მიღება ხელს უწყობს ოპტიმიზმის ზრდას. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 918 5-ს მოსწონს
|